Violins sobre rodes

Ara que ja estem en ple estiu i que no hi ha activitat de l'orquestra, algunes seccions tenen iniciatives divertides per passar una bona estona junts abans que cada músic es vagi a gaudir de les seves vacances particulars. És el cas, per exemple, de la secció de violins primers, que dijous passat va anar a gaudir d'un parell de sessions de karts.

Com no podia ser d'altra manera, la jornada va començar amb una sessió de classificació en què els corredors sortien a pista de forma escalonada i tractaven d'aconseguir el millor temps durant els 10 minuts de sessió. El resultat va ser una molt meritòria pole de Samu, seguit molt a prop de Carles.

Salida 2_ reducida 50.jpg

Abans de començar la cursa, es va estudiar la possibilitat que la sortida es fes amb la graella invertida, permetent als més lents sortir des dels primers llocs. No obstant, es va decidir no optar per aquesta opció per premiar l'esforç emprat en la classificació. Tot i això, pecant lleugerament de superioritat i amb la intenció de gravar un bon vídeo de la cursa (que trobareu més avall), Samu es va deixar avançar en el moment de la sortida, cosa que com veureu de seguida no va ser una bona decisió.

Salida.jpg

Samu ràpidament va recuperar posicions buscant la victòria, i quan va arribar a l'altura de la Mireia va pensar erròniament que ja havia arribat al capdavant de cursa, sense saber que Carles estava escapat i portava unes quantes corbes d'avantatge. Aquí va començar una picabaralla sana entre Samu i Mireia, deixant-se passar i tractant d'avançar-se mútuament, que va acabar malament ja que en l'últim revolt va afavorir l'avançament doble d'Alejandro, que va ser llest i va saber aprofitar la seva oportunitat després d'haver remuntat posicions després de fer una virolla a la tercera volta. 

Un altre esdeveniment destacable de la cursa va ser l'avançament per l'interior de Marina a diversos corredors que formaven part del gruix del pelotó. Lamentablement, la eufòria no va durar molt ja que, després de saludar els avançats en senyal de superioritat, va perdre el control del seu kart i va sortir de la pista.

Passem als resultats! Menció honorífica per al podi de la cursa:

  1. Primera posició per a... Carleeees!!! La veritat és que va estar intractable durant tota la cursa, arribant fins i tot a marcar la volta ràpida 1,6 segons més ràpida que la volta ràpida de Samu. Va arribar a doblar a molts corredors fins que Pablo li va dir "a mi no em passes" amb xoc de rodes inclòs.
  2. Medalla de plata per... Alejandrooo!!! Va remuntar posicions gràcies a un bon pilotatge i a la sort de l'últim revolt. No obstant això cal estar atent per aprofitar les oportunitats que un es troba, de manera que molt meritòria segona posició. 
  3. I tanca el podi... Mireiaaaaa!!! Va estar tota la cursa picant-se amb Samu i al final va ser ella la que es va endur la torrada.
2.jpg
1.jpg

Enhorabona als tres campions. La resta de places varen ser les següents:

  • Samu va entrar en meta en quart lloc, molt a prop de la Mireia després d'haver estat gran part de la cursa picant-se mútuament i pensant que estava al capdavant de la cursa.
  • Aina i Jordi varen ser cinquena i sisè respectivament, aguantant com gladiadors entre feres els intents d'escapada dels que tenien per davant i els intents d'avançament dels de darrera
  • Pau i Marina es varen repartir la setena i vuitena plaça, havent fet un gran paper en la cursa i amb opcions d'haver quedat una mica més endavant.
  • I tancant la classificació varen quedar Júlia i Maria, que anaven trepitjant ous i que hauran de practicar molt per a una pròxima quedada si no volen tornar a ser avançades repetidament per la resta (ho diem amb afecte, eh?).

A continuació podeu veure el vídeo de la sessió i la clasificació final.

Clasificación.jpg

Ens quedarem amb el dubte de què hauria passat si Samu no s'hagués deixat avançar per tots els corredors a l'inici de la cursa. No hi ha dubte que hauria dificultat la victòria del nostre guanyador Carles.

I, per descomptat, després de la cursa els nostres primers violins varen anar a comentar l'experiència i els resultats birra en mà, aprofitant per desitjar-se unes bones vacances.

Esperem que la resta de seccions es morin d'enveja i vulguin organitzar iniciatives semblants en els propers mesos o a la tornada a la feina al setembre.

La secció de violins primers us desitja… BON ESTIU A TOTS!!

3.jpg