Espectacular final de temporada!!

La Simfònica Tekhné ha tancat la temporada de primavera de 2018 amb un espectacular concert al Conservatori del Liceu de Barcelona davant d'un auditori completament ple que va gaudir com mai de les obres de Warlock, Wagner i Mendelssohn.

No només el públic va gaudir de la vetllada, sinó també tots i cadascun dels 71 músics que vàrem interpretar amb tant d'encert aquestes meravelloses obres i que hem vist així recompensat tot l'estudi i esforç d'aquests últims mesos.

Com no podia ser d'altra manera, el nostre director també va gaudir de valent el tancament de temporada, i va agraïr gairebé un per un a tots els músics el seu esforç en acabar el concert mentre el públic esclatava en una calorosa ovació. Un director al qual els músics aprofitem per donar les gràcies per tota la paciència i entusiasme que posa en estudiar i preparar les obres, i en fer-nos millorar setmana rere setmana als assajos.

Aprofitem també per agrair a la María García la gran feina que ha fet com a concertino de l’orquestra des de la seva creació l'any 2015. Ningú dubta que ha deixat el llistó molt alt per a la seva successora, la Carla Clemente, a qui donem la benvinguda.

Per últim, només resta convidar a tots aquells que no varen poder assistir al concert i a aquells que encara no ens coneixen, a estar pendents de les últimes notícies de la Tekhné, tant en aquesta web com al nostre Instagram, per a no perdre's els propers concerts que tindran lloc cap a final d'any.

Seguiu-nos a les nostres xarxes!!!

Concert de tancament de temporada 17-18

Concert de tancament de temporada 17-18