Plaça vacant

Actualment l’Orquestra Simfònica Tekhné no té Director Titular. Al final de la temporada de tardor començarà un procés de selecció del nou Director Titular.

Tots aquells aspirants a ser director titular de l’Orquestra Simfònica Tekhné hauran de posar-se en contacte amb l’orquestra a través del formulari de contacte abans del diumenge 16 de desembre de 2018. De tots els aspirants, se seleccionaran tres finalistes perquè participin en una “prova de direcció” al gener. En aquesta prova, cada finalista disposarà d’un assaig amb l’orquestra per demostrar els seus dots de direcció i convèncer als músics, ja que seran ells els que escolliran al director titular mitjançant una votació.

Mentrestant, durant la temporada de tardor 2018 la Tekhné serà dirigida per Josep Miquel Mindán Seuba.

Josep Miquel Mindán Seuba

Percussionista i director d’orquestra nascut a Igualada al 1983 va iniciar els seus estudis musicals als només 2 anys d’edat a l’Escola Municipal de Música d’Igualada i més tard va estudiar magisteri amb l’especialitat en educació musical per la UAB. En 2004 va cursar el Grau Superior en Direcció de Cor a l’ESMUC terminant al 2008, any que va començar un master en direcció orquestal al Konservatorium Wien Privat Universität, que va a cabar en 2012. A més, també ha assistit a nombroses masterclass amb mestres com Xaiver Puig, Antoni Ros Marbà, Jordi Mora, Alexander Joel o Manuel Hernàndez Silva.

Mindán es director titular de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia des de 2016 pero també ha realitzat col·laboracions amb diferents formacions com a director convidat, com per exemple amb Bratislava Symphonieorchester, la Orquestra Terres de la Marca, la Wiener Tonkunstvereinigung, La Orquestra de Girona, la Orquestra Simfònica del Vallès, la Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona o la Camerata Eduard Toldrà

A més de ser director d’orquestra, també es director de Corals, com la Coral la Ginesta, de la que és director des de 2018, i la coral Contrapunto Vocale, de la que és director des de 2014. En el passat també ha dirigit corals com el Cor Albada, el Cor de Santa Coloma de Queralt, el Cor de Cambra Anto Bruckner, la Coral Juvenil Xalest i moltes d’altres, a més a més de ser director assistent de la Wienner Kammerchor i de la Landes Jugendchor Wien.