Reprenem els assajos... amb sorpresa!!

La segona setmana de setembre la Tekhné va tenir el primer assaig de la temporada. Era moment de treure la pols dels instruments després d'un merescut descans, tensar cordes, escoltar el La de l'oboè, afinar i posar-nos a fer allò que ens apassiona.

Aquesta temporada oferirem a tots els amants de la música clàssica el següent repertori:

  • Obertura Coriolà, Op. 62 de Ludwig Van BEETHOVEN

  • Obertura Fantàstica de Romeu i Julieta de Peter Ilyich TCHAIKOVSKY

  • Marxa en Re menor de Anton BRUCKNER

  • Intermezzo de Cavalleria Rusticana de Pietro MASCAGNI

  • Married Life (tema de la pel·lícula Up) de Michael GIACCHINO

  • Habanera, Emmanuel CHABRIER

  • Un Nadal per a tu (estrena mundial), Paulí PEÑA

Fem una cosa, repartim tasques. Nosaltres ens comprometem a preparar aquestes obres el millor possible, i vosaltres obriu les agendes i apunteu els nostres concerts. No us deixaran indiferents.

Ah! I la sorpresa!

El fins ara Director Titual de la Simfònica Tekhné, Gerard Pastor, deixa la direcció de l'orquestra per assolir nous reptes personals. Gerard ens ha acompanyat des de la creació de la Tekhné allà per l'any 2015 i ens ha ajudat a créixer com músics. Li donem les gràcies per haver-nos ajudat a començar aquesta aventura i per fer-nos millorar assaig rere assaig.

Des d'ara i fins al nadal, el nostre director serà Josep Miquel Mindán (podeu ver la seva trajectòria aquí), i al final de la temporada de tardor començarem el procés de selecció del nou Director Titular.